top of page
onroerend goed

Hulp bij het verhuren van woonruimte in Maastricht e.o.

Found by Bo biedt professioneel advies en hulp bij het verhuren van woonruimte in de vrije sector in Maastricht en omstreken.

Als u woonruimte wilt verhuren in de vrije huur-sector, dan zoekt u een betrouwbare partner die daarmee kan helpen. Iemand die daarbij goed luistert naar uw wensen en u persoonlijke aandacht geeft. Hierdoor voelt u zich gehoord en weet u dat uw verzoek de juiste prioriteit heeft.

Juist die persoonlijke aandacht, gekoppeld aan jarenlange ervaring is waar Found by Bo voor staat.
 

Onder andere dankzij het netwerk van Found by Bo, waaronder een aantal van de grotere internationale werkgevers in de regio Zuid Limburg, zorgt Found by Bo dat uw woonruimte(s) ook bij expats onder de aandacht komt.

 

U kunt erop vertrouwen dat uw kostbare woonruimte, snel en zorgeloos verhuurd zal worden voor een marktconforme huurprijs.

Wat kunt u verwachten van een samenwerking?

Bo_bekijken_edited.jpg
STAP 1
Kennismakingsgesprek

In een persoonlijk gesprek bespreken we de meest belangrijke wensen. Wilt u een bepaalde periode verhuren of voor langere termijn? Wilt u gestoffeerd of gemeubileerd verhuren? En welk type huurder ziet u het liefst in uw woning? Een van de mogelijkheden is bijvoorbeeld verhuur aan expats.
 

STAP 2
De woonruimte inventariseren

De woonruimte wordt bekeken en geïnventariseerd op de kenmerken. Hierna volgt een advies over de volgens ons marktconforme huurprijs. Ook wordt er geadviseerd over het fotovriendelijk maken van het interieur, zodat er mooie foto's kunnen worden gemaakt.
 

pexels-pavel-danilyuk-7937668.jpg
FoundByBo_portrait3.jpg
STAP 3
Uw woonruimte aanbieden

Naast het aanbieden van uw woning op onze eigen website en social media kanalen, bieden we uw woning aan op Pararius en een aantal kleinere, specifieke verhuurplatforms. Ook wordt uw woonruimte onder de aandacht gebracht bij internationale bedrijven en relocation bureaus in de regio. De foto's gaan vergezeld van informatieve en aansprekende teksten zodat uw woning opvalt.

STAP 4
Potentiële huurders

Uit de mensen die zich bij Found by Bo melden, selecteren wij de voor u meest geschikte kandidaten. Kandidaten die na de bezichtiging serieuze interesse hebben getoond, worden aan u voorgelegd. Found by Bo voert de onderhandelingen, uiteraard met het oog op de meest gunstige voorwaarden. Op basis van de ingeleverde documenten, doen wij een grondig onderzoek naar de kandidaat. Zodat u met vertrouwen voor de juiste kandidaat kunt kiezen.

FoundByBo_laptop.jpg
Contract tekenen
STAP 5
Overeenkomst en levering

Na de grondige check en uw goedkeuring voor de meest geschikte kandidaat, stellen wij het huurcontract op. Het huurcontract wordt ter goedkeuring aan u doorgestuurd. De sleuteloverdracht vindt pas plaats na ondertekening van alle documenten, betaling van de waarborgsom en de eerste maand huur. Hierna maken we een fotoreportage en noteren we de staat van de woning in een gedetailleerd rapport.

Found by Bo kenmerkt zich door de persoonlijke aandacht voor uw wensen en onze gerichte manier van werken om de meest geschikte kandidaat voor uw woning te vinden.

Benieuwd geworden?

Vraag hieronder een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Formulier

Kennismakingsgesprek aanvragen

Vul uw gegevens in en er zal zo spoedig mogelijk contact met u worden opgenomen. Dan plannen we een kennismakingsgesprek in.

 

U kunt ook contact opnemen via onderstaand telefoonnummer, e-mail of via whatsapp.

Found by Bo

Bo Gorren

  • Linkedin
  • Instagram
  • Facebook
Aanhef

Eventueel kunt u hieronder al meer informatie geven over de woonruimte(s) die u wilt verhuren.

Bedankt voor uw aanvraag! Found by Bo neemt zsm contact met u op om een kennismakings gesprek met u in te plannen.

bottom of page